logotip

Storitve > Poliestrska proizvodnja


Modeli
Ob uporabi najnovejše tehnologije, smo v stanju izdelovati modele za najzahtevnejše naročnike. Z upoštevanjem našega številčnega kolektiva in fleksibilnosti razporejanja proizvodnje, smo v stanju dosegati najkrajše odzivne čase.

Kalupi
Dolgoletne izkušnje naših izurjenih mojstrov omogočajo doseganje optimalno gladkih površin, ki so osnova za brezhiben odlitek. Od kakovosti kalupa je odvisen izgled končnega proizvoda.


Vakuumska infuzija
Nudimo izvedbo projektov s pomočjo vakuumske infuzije. Možna izbira materialov so steklo-vynilester, steklo-epoxy in karbon-epoxy. Pri oblikovanju procesa sodelujemo z domačimi in tujimi strokovnjaki.


Plovila
Izdelujemo trupe, palube in spremljevalne dele za širok cenovni spekter plovil. Od nekaj metrskih čolnov do 24 m luksuznih jaht.


Specialna vozila
Odlitki za gasilne avte iz skupne IVECO, reševalne avte in avtodome.


Traktorji in delovni stroji
Pri moderno oblikovanih traktorjih in delovnih strojih so kompozitni materiali nepogrešljiv del ustvarjanja sodobnih oblik.


Ostali izdelki
Estetika, funkcionalnost, prosojnost in trajnost so značilni elementi strehe avtobusne postaje. Podobne karakteristike se lahko omenjajo v številnih drugih izdelkih iz kompozitnih materialov.